Figyelem, ez egy bemutató oldal, amely hasonló, de nem teljesen azonos a tényleges felülettel. 
Képzeld magad egy olyan munkatárs helyébe, aki bejelentést szeretne tenni, és teszteld le rendszerünket fiktív panaszoddal!
Ezen az oldalon a foglalkoztató adatai nem módosíthatóak.
Ha szeretnél tisztában lenni a  rendszer működésével, érdemes végigvinni a folyamatot, amely mindössze pár percet vesz igénybe.

Visszaélés-bejelentés

Oldalunkon bejelentést csak azzal a foglalkoztatóval kapcsolatban tudsz tenni, aki a bejelentek!hu szerződéses partnere, és akivel valamilyen típusú jogviszonyban állsz. Erről a cégedtől kapott visszaélés-bejelentésről szóló tájékoztatóból értesülhetsz.

Az általad megadott e-mail címre küldjük majd egyedi bejelentő linkedet, amelyre kattintva megkezdheted a bejelentést. A továbbiakban ezt az e-mail címet használjuk a veled való kapcsolattartásra.

    Kérjük, valós adataiddal töltsd ki az alábbi űrlapot, csak ebben az esetben tudod folytatni a bemutató megtekintését! A megadott panasz viszont kérjük, kitalált legyen, mert az itt leadott panasz nem képezheti valós vizsgálat tárgyát. Köszönjük!

    A bemutató felületet kitöltők a rendszerhez csatlakozás esetén kedvezményben részesülnek. A részletekről a kitöltést követően, a megadott e-mail címre küldünk tájékoztatást.